SONSAB erbjuder ett komplett sortiment av skivmaterial, massivträ, kompositmaterial, LVL, limträ, kantlist och laminat till den svenska träindustrin och bygghandeln.

Våra bolag

Våra bolag

Vi ska genom förvärv och stark marknadsnärvaro, utveckla en one-stop-shop för produkter och tjänster, i syfte att effektivisera, förenkla och förbättra processer, insatsvaror och slutresultat. Här ser du vilka bolag som ingår i koncernen idag.

Fredricsons

En av Sveriges ledande distributörer av massivträ, skivmaterial och byggmaterial till den träbearbetande industrin samt bygg- och golvfackhandeln i Sverige och övriga Norden. Verksamheten omfattar bland annat förädling, formatsågning samt kapning av balk. Mer än 90 års erfarenhet har gett en unik position på marknaden.

Besök hemsidan

Wiwood

En av Sveriges ledande leverantör av skivmaterial och balk till bygghandel, möbel- och förpackningsindustrin med flera. Wiwood, grundat 1982, förser marknaden med i huvudsak importerade träbaserade skivmateril ibland annat plywood, hardboard, MDF, laminat m.m. Verksamheten omfattar även formatsågning, CNC-bearbetning samt kapning av balk.

Besök hemsidan

Direktlaminat

Direktlaminat är experter på laminatprodukter och ledande inom tillverkning av komponenter och möbler. Med ett stort utbud av material, färger och dekorer i kombination med moderna och flexibla tillverkningsmöjligheter hjälper vi allt från inredare och arkitekter till snickeriföretag, möbeltillverkare och byggherrar. Förutom att vi kan hjälpa dig tillverka komponenter och möbler säljer vi även material för dig som gör jobbet själv och vi erbjuder dessutom PAMUs sortiment av förvaringsenheter i melamin och bordsskivor i högtryckslaminat för skola, kontor och offentliga miljöer.

Besök hemsidan

Mivall

Mivall bedriver grossistförsäljning av byggmaterial av hög kvalité från de bästa varumärkena inom branschen.

Besök hemsidan

Produktma (1)

Produktma är ett etablerat företag med laminat, komposit, skåp och skärmväggar i fokus.

Besök hemsidan