Våra bolag

Våra bolag

Vi ska genom förvärv och stark marknadsnärvaro, utveckla en one-stop-shop för produkter och tjänster, i syfte att effektivisera, förenkla och förbättra processer, insatsvaror och slutresultat. Här ser du vilka bolag som ingår i koncernen idag.

Fredricsons 1400X351

En av Sveriges ledande distributörer av massivträ, skivmaterila och byggmaterial till den träbearbetande industrin samt bygg- och golvfackhandeln i Sverige och övriga Norden. Verksamheten omfattar bland annat förädling, formatsågning samt kapning av balk. Mer än 90 års erfarenhet har gett en unik position på marknaden.

Besök hemsidan

0000796 1

En av Sveriges ledande leverantör av skivmaterial och balk till bygghandel, möbel- och förpackningsindustrin med flera. Wiwood, grundat 1982, förser marknaden med i huvudsak importerade träbaserade skivmateril ibland annat plywood, hardboard, MDF, laminat m.m. Verksamheten omfattar även formatsågning, CNC-bearbetning samt kapning av balk.

Besök hemsidan

Ska Rmavbild 2020 02 03 Kl 12 05 33

Direktlaminat är experter på laminatprodukter och ledande inom tillverkning av komponenter och möbler. Med ett stort utbud av material, färger och dekorer i kombination med moderna och flexibla tillverkningsmöjligheter hjälper vi allt från inredare och arkitekter till snickeriföretag, möbeltillverkare och byggherrar. Förutom att vi kan hjälpa dig tillverka komponenter och möbler säljer vi även material för dig som gör jobbet själv och vi erbjuder dessutom PAMUs sortiment av förvaringsenheter i melamin och bordsskivor i högtryckslaminat för skola, kontor och offentliga miljöer.

Besök hemsidan

Mivall Logo Liggandes

Mivall bedriver grossistförsäljning av byggmaterial av hög kvalité från de bästa varumärkena inom branschen.

Besök hemsidan